Start jouw interieurproject als een pro

Vijf weken, vijf stappen naar zekerheid

Weten wat je wilt is de basis van elke nieuw interieurplan.
Of je nou gaat verbouwen of opnieuw gaat inrichten, jij hebt een plan nodig.
Dat geeft rust, vertouwen, bespaart geld en geeft bovenal een mooi resultaat.

Deze masterclass met een unieke aanpak zorgt ervoor dat jij voorbereid bent
en niet meer hoeft te twijfelen. 

(Dit gaat verder dan elke interieurcursus die je ooit hebt gevolgd!)

Als je niet precies weet wat je wilt, krijg je een interieur dat niet precies is wat je wilt...

Ga je verbouwen of inrichten, dan komt er veel op je af en moet je veel keuzes maken. Je kijkt op Pinterest en in tijdschriften en krijgt ideeën over een fantastisch interieur. Er is zoveel mogelijk! Je weet best wat je mooi vindt, maar de twijfel slaat toe. Toch maar alles veilig wit? Of toch kleur, maar is dat wel tijdloos? Je partner of vrienden worden inmiddels gek van je ;-)


Als ik 1 ding heb geleerd van al die jaren als ontwerper, dan is het wel hoe belangrijk het is om te weten wat bij je past en wat je wilt. Elk project dat begint met een hele duidelijke visie groeit uit tot een interieur dat je verwachtingen overtreft. Echt! 

Ik heb daarom een hele eigen methode ontwikkeld om tot jouw persoonlijk en unieke interieur te komen en die deel ik graag met jou. Ik vertel er alles over in deze masterclass.

Geen twijfels, geen stress, bespaar
tijd & geld

Je wilt voorbereid zijn op de keuzes die je moet maken en de aankopen die je moet doen. In vijf weken zorgen we ervoor dat jij een plan hebt met mijn unieke aanpak. Dat scheelt tijd, stress en ook veel geld!

Dit is anders dan een styling cursus omdat die vaak gaat over het HOE. Deze cursus, gaat dieper in op jouw wensen en verlangens en eigen unieke persoonlijkheid, waardoor jij weet WAT je wilt. De basis voor elk ontwerp!

Heb je last van keuzestress, twijfels, discussies met je partner en onzekerheid? Wordt jouw nieuwe interieur inmiddels iets waar je van wakker ligt of onrust door ervaart?

Wat als ik je vertel dat we in vijf weken met elke week een stap dit allemaal kunnen wegnemen.
Dat het plezier weer terug komt en de stress plaats maakt voor exitement en vertrouwen.


Deze masterclass helpt je grib te krijgen op jouw nieuwe interieur door de stappen te volgen
die de basis leggen voor elk goed interieurontwerp

Unieke aanpak van een professionele interieurontwerper

Ik ben Janneke van Hardeveld en ik heb in ruim 7 jaar tijd meer dan 100 mensen geholpen met hun interieur. Van miljoenen villa's tot kleine appartementen, van alles slopen tot styling, bijna alles heb ik wel een keer gedaan. Voor mijn klanten ontwerp ik uitbouwen, nieuwe indelingen, maatwerk keukens, kasten en meubels, kortom alles voor in huis.


Wat mij in al die jaren is opgevallen is dat er vaak veel stress gepaard gaat met een nieuw interieur. En dat is ook niet zo gek. Het kost veel geld en je kan nou eenmaal een nieuwe keuken niet zo makkelijk ruilen als een paar schoenen. Wat vooral een grote stressfactor is, is als je als bewoner niet precies weet wat je wilt en blijft twijfelen. In de afgelopen jaren heb  ik daarom gewerkt aan een unieke methode om heel helder te krijgen wat mijn opdrachtgevers nu ECHT willen. We maken daarbij een duidelijk plan in de vorm van een visonboard. Dus voordat de sloopkogel erbij komt of dat we naar winkels gaan, eerst een helder plan. En dat werkt! Mijn klanten ervaren aanzienlijk minder stress en kunnen meer genieten van het proces. Het interieur wordt een geheel en het belangrijkste: het wordt een huis dat echt bij de bewoners past. Uniek & persoonlijk!


Janneke

Jouw nieuwe interieur start met een helder plan in 5 stappen

1. Dromen

Kom los van alle belemmerende overtuigingen en bezwaren. Laat jouw creativiteit gaan!

2. Verleden

We halen herinneringen op en duiken in het gevoel die bepaalde ruimtes en plekken van vroeger bij jouw oproepen.  Ook duiken we in de bouwstijl van het huis.

3. Heden

Duik in je gevoel. Hoe wil jij je voelen in huis, wat heb je nodig om van jouw huis een prettige plek te maken.

4. Praktisch

Hoe leef je? Met wie leef je? Welke functionaliteiten heb jij nodig zodat het huis goed voor jou of jullie werkt?

5. VISIONBOARD

In de laatste stap brengen we alle vorige stappen bij elkaar en komen we tot een visonboard, de handleiding voor jouw nieuwe unieke en persoonlijke interieur

Start jouw nieuwe interieur als een pro!

Met trots kan ik zeggen dat ik in deze masterclass alle stappen staan die ervoor zorgen dat jij inzicht krijgt in wat je echt wilt zodat jouw interieur straks een geheel wordt en je echt voelt dat je thuis komt. Het zijn de stappen die ik bij elke nieuwe opdracht ook zelf doorloop als interieurontwerper. Stappen die ik eerst onbewust zette en nu met deze masterclass in een heldere aanpak heb uitgewerkt. 

Dus... sta jij voor grote uitgaven en keuzes? Doe dan mee, dat scheelt weer een verkeerde aankoop ;-)

Wat mijn opdrachtgevers over mij zeggen

Ik kocht een klus appartment en vond het spannend om de verbouwing alleen te doen. Janneke heeft mij toen met alles geholpen. Ze heeft alle plannen gemaakt en ze heeft alles uitgezocht. Maar bovenal heeft ze mij geholpen door mij het gevoel te geven dat we de verbouwing samen deden. Daardoor heb ik geen seconde stress gehad.


Janneke heeft zoveel inzicht in ruimtes en design, dat ik volledig kon vertrouwen op haar ideen. 


De verbouwing is ontzettend soepel verlopen en ik ben ontzettend blij met het resultaat.

Josien 

Verbouwen is altijd spannend, maar als je niet weet waar je aan begint, is het nóg spannender. Aan mijn huis is 120 jaar heel liefdevol, maar zeker niet kundig, geklust. Dat betekende dat ik pas na het slopen van ongeveer alles behalve de buitenmuren, een beeld zou krijgen van wat er gedaan kon en moest worden. Als je aan zo’n gok begint, wil je dat alleen maar doen met mensen die je 100% vertrouwt. Voor mij was dat Janneke.


Janneke was er every step of the way om mee te denken over oplossingen en onderwijl constant het einddoel in de gaten te houden: de sfeer en materialen die we helemaal aan het begin op het visionboard hadden vastgelegd. 

 

Als je na 10 maanden verbouwen je eigen huis in stapt en je meteen thuis voelt, dan weet je wat voor vakwerk ze heeft geleverd. Ofwel, Janneke maakte mijn verbouwing tot een fantastisch project met een eindresultaat dat mooier is dan ik ooit had kunnen dromen.

Deetje

Een van de eerste dingen waar ik aan dacht toen we opnieuw gingen verbouwen: ik moet Janneke bellen!

Janneke heeft ons fantastisch geholpen bij de inrichting van ons nieuw gebouwde huis: een mooie mix van haar expertise en inzichten maar nog steeds onze eigen stijl en wensen.


Toen we in korte tijd besloten om weer te gaan verhuizen maar dit keer naar een oud op te knappen huis, was 1 van de eerste dingen die ik deed: Janneke bellen. Weer een spannende tijd werd het voor ons waar we naast advies en tig praktische keuzes soms ook gewoon een baken en luisterend oor nodig hadden.


Haar rust en relativering in deze enorm hectische periode, hielpen ons er echt doorheen en zijn we weer zo blij met het resultaat: onze ‘ eigen’ stijl maar met het inzicht advies en vakkwerk van een echte pro!

Marion

Dit is voor jou als je

+ Echt wilt weten wat bij jou (jullie) en het huis past
+ Een persoonlijk en uniek huis wilt

+ Klaar bent met twijfelen en keuzestress

+ Eenheid en sfeer wilt

+ Geen verkeerde aankopen wilt doen

+ Geen uren in woonwinkels wilt doorbrengen

+ Plezier (terug) wil hebben in het verbouwen of inrichten

+ Al meerdere interieurcursussen hebt gedaan en blijft twijfelen

Volgende cursus: 450 EUR ex BTW
Pilot slechts: €275 ex .BTW

In 5 weken, 5 stappen naar zekerheid

Bereid je professioneel voor op een nieuw interieur door voor eens en voor altijd te weten wat bij jou of jullie past. De basis en strategie voor alle keuzes die je gaat maken!


Dit is alles wat je krijgt:

  • 5 weken lang een lesvideo van 30 - 60 min 
  • 5 weken lang een opdracht
  • 5 weken lang een live online bespreking van de opdracht in groepsverband van 60 min op woensdagavond om 20 uur (opname beschikbaar)
  • Gelegenheid tot vragen stellen tijdens de online bespreking

EENMALIGE KANS!
Dit is de eerste keer dat ik deze masterclass geef, daarom kan je alleen deze keer meedoen voor het bedrag van 275 euro excl. BTW. Daarna gaat de prijs omhoog.
Ook zullen er minder live sessies zijn de volgende keer.